Перейти к содержимому

Фотография

Образец отказа от прививок для детского сада и школы

Сообщений в теме: 4

#1 Lady

Lady

Добро пожаловать на форум!

• Администраторы
  • 13 000 сообщений
  • Район ***

Награды

Отправлено 08.09.2009 - 08:15

Завідувачу поліклініки № …,
………………………………………<П.І.Б. Завідувача>
батьків дитини ………………………………………<П.І.Б. дитини>
……………………………………… <П.І.Б. батька>
……………………………………… <П.І.Б. мами>

Заява

Я, ………………………………<П.І.Б. батька>, заявляю про відмову від усіх профілактичних щеплень, а також проби Манту, флюорографії й інших профілактичних медичних маніпуляцій моїй дитині ………………………………<П.І.Б. дитини>, окрім випадків термінової медичної допомоги за життєвими показаннями.

1) Відмовляюся від подальших вакцинацій, ревакцинацій та біопроб (Манту, р.Пирке) через наявність у їхньому складі одного (у деяких випадках- декількох відразу) з токсичних компонентів: солей ртуті, солей алюмінію, формальдегіду, фенолу. За результатами міжнародних досліджень ці речовини є причинами розвитку Аутизму, хвороби Альцгеймера, раку, Синдрому Раптової Дитячої Смерті.

2) Відмовляюся від можливої вакцинації краснухи, Гепатиту В, вітрянки з етичних міркувань через використання у виробництві вакцин диплоїдних клітин тканин абортованих плодів людини.

3) Ця відмова є обміркованим та зваженим рішенням, прийнятим на підставі детального і всебічного вивчення питань, пов'язаних з вакцинацією, особистого досвіду і цілком відповідає нормам діючого законодавства, у тому числі:

Закон України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”:

Ст.42 Ризиковані методи ... профілактики ... визнаються допустимими, якщо вони ... застосовуються за згодою інформованого про їх можливі шкідливі наслідки пацієнта

Ст.43 Щодо пацієнта, який не досяг віку 15 років, медичне втручання здійснюється за згодою їх законних представників.
Закон України „Про захист населення від інфекційних хвороб”:

Ст.12 Повнолітнім дієздатним громадянам профілактичні щеплення проводяться за їх згодою... Особам, які не досягли п'ятнадцятирічного віку..., щеплення проводяться за згодою їх батьків.
Ознайомлений зі змістом Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", лікарем проінформований про можливі наслідки відсутності щеплень.
Також хочу звернути Вашу увагу, що вакцино-профілактична діяльність Вашого медичного закладу суперечить законодавству України, оскільки внаслідок такої діяльності здоров'ю пацієнта може бути завдано шкоди через поствакцинальні ускладнення (Додаток 1 до Інструкції з Наказу МОЗ №48 від 03.02.2006), що заборонено статтею 42 Закону України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”. У разі відкриття карної справи за фактом спричинення вказаної шкоди комусь із пацієнтів, ця заява може служити обставиною, що обтяжує Вашу провину, - бо є попередженням про факт порушення законодавства України.

Нагадую Вам, що інформація про факт цієї заяви стосується стану здоров’я громадянина, тому є лікарською таємницею і не підлягає розголошенню, згідно законодавства України.

........................................<Підпис>

My Signature

По вопросам совместных покупок - любые вопросы 

- справа зеленая кнопка онлайн помощи

- ICQ - 5036159

Везение - понятие относительное. Кому-то повезло - деньги нашел, а кто-то радугу увидел.

#2 Pentada

Pentada

Всегда лучше сгореть, чем сгнить.

• Житель форума
  • 1 506 сообщений
  • Район Энгельс (Саратовская область, РФ)

Награды

Отправлено 04.08.2011 - 11:47

а такое в садик пойдет?
А то нам год не делали прививки по причине медотвода, да и я сама не хочу .А все пугают, что без прививок ни в садик, си в школу не возьмут.

#3 Стефания

Стефания

Проверенная

• Житель форума
  • 116 сообщений
  • Район ленинский

Отправлено 13.08.2011 - 05:01

Мы просто не знаем своих прав. Поэтому и боимся идти в садик без прививок.Взять -ОБЯЗАНЫ!
Спасибо дорогая Лугамама! На сайте дается неоценимая информация, которая так необходима для защиты наших детей.

Сообщение отредактировал Стефания: 13.08.2011 - 05:09

My Signature
 ДЕТИ - это цветы нашей жизни!!! 

#4 777Anet777

777Anet777

Проверенная

• Проверенный
  • 65 сообщений
  • Район Жовтневый

Отправлено 16.11.2012 - 04:41

Взять то обязаны, но только после решения суда, где будет признано ,что садик не имеет право отказывать в принятии непривитого ребенка. Мы сами без прививок, но справку сделать пришлось, ведь это проще и быстрее, чем ходить по судам и доказывать свою правоту. А в садике всегда причину не взять найдут, даже если решение суда у вас будет, просто скажут "НЕТ МЕСТ".

#5 Tamara1982

Tamara1982

Молчунья

• Пользователь
  • 5 сообщений
  • Район Артемовский

Отправлено 12.02.2014 - 16:35

Взять то обязаны, но только после решения суда, где будет признано ,что садик не имеет право отказывать в принятии непривитого ребенка. Мы сами без прививок, но справку сделать пришлось, ведь это проще и быстрее, чем ходить по судам и доказывать свою правоту. А в садике всегда причину не взять найдут, даже если решение суда у вас будет, просто скажут "НЕТ МЕСТ".

Вот и нас так взяли, а теперь узнали, что прививок нет и..... Без справки от врача нашей поликлиники нас никто никуда не возьмет. Можете помочь решить этот вопрос?

Ответить

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных

www.lugamama.lg.ua © 2009-2015